donderdag, november 22, 2012

Melding

Drie weken geleden kwam mijn liefsteke hier ten val, ten koste van het vel op haar knie. En het doet nog altijd pijn.
Lijnloperspad, Wilsele
Ze kwam van in het donker van haar werk in Leuven en er passeerde net een passagierstrein die voor veel licht zorgde. Toen ze in schaduw van de bomen kwam, was de trein plots gepasseerd en werd het donkerder. Veel donkerder.
Lijnloperspad, Wilsele
Ze wist wel dat er hier een paaltje staat  want ze komt er al jaren langsgefietst. Door het ontwijken van het niet-meer reflecterende en dus niet zichtbare paaltje, reed ze van de niet-vergevende rand van het fietspad en kwam ten val.

Lijnloperspad, Wilsele
Lijnloperspad, Wilsele



4 opmerkingen:

  1. Koop eens een deftig licht...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In de wegcode/wet staat dat je steeds uiterst rechts moet fietsen, dus het is feitelijk onmogelijk om tegen dit paaltje te rijden als je op dde wettelijke manier dit fietspad neemt.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Amai, nogal veel blijken van medeleven hier... Hopelijk stelt je vriendin het goed en heeft ze er geen schrammen of blauwe plekken aan overgehouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb inderdaad al een beter fietslicht gekocht en ik ga het straks monteren, maar toch zou het beter zijn indien dit paaltje er niet stond. Mensen met nachtblindheid zijn er niet mee gediend. In Nederland draait de verkiezing voor Fietsstad 2014 net rond deze paaltjes: welke gemeente gaat er het slimste mee om?

    BeantwoordenVerwijderen